houtrot herstel

HOUTROT HERSTEL

Met kozijnen repareren spaart u uw portemonnee én het milieu!
Kozijn reparatie is een heel goed én goedkoop alternatief voor kozijnen vervangen: de gerepareerde kozijnen gaan levenslang mee en zijn na overschildering onzichtbaar!

Kozijnen repareren: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker
Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeert? Zo’n gedeeltelijk aangetast kozijn vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar is het ook. Dé oplossing voor definitieve kozijn reparatie, zonder kozijnvervanging.

Voordelen
Met kozijnen repareren bespaart u veel geld.
Kozijnen repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden.
Bij houtreparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, zoals aan tegelwerk en vensterbanken.
Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.

Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.