ramen en kozijnvervanging

RAMEN EN KOZIJNVERVANGING

Vervanging van kozijnen, ramen en deuren realiseert HB indien houtsanering geen efficiënte oplossing is. U kunt kiezen uit houten, kunststof en aluminium kozijnen. Duurzaamheid, levensduur, uitstraling en onderhoudskosten zijn bepalend voor de keuze van het materiaal.
Ook is dit het moment om te kiezen voor isolerende beglazing met een hoog rendement en een nieuw ventilatiesysteem. Of aanpassing van de indeling van het raamoppervlak, de plaats van de tussenstijlen en de draairichting van de ramen.
De kwaliteit, de vermindering van onderhoud en het duurzame karakter zijn enkele voordelen die resulteren in een hoog rendement.

Werkwijze kozijnvervanging
HB zorgt ervoor dat alle kozijnen op maat worden gemaakt én worden geplaatst. De overlast voor de eventuele bewoner wordt tot een minimum beperkt. De gevel is maar een korte tijd open. Heldere communicatie en uitstekende planning is wat u van HB kunt verwachten.

Na vervanging van de kozijnen worden deze aan de binnenzijde afgetimmerd. Ook voorziet HB complete woonwijken van nieuwe kozijnen, tot tevredenheid van bewoners en gebruikers.